Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Další informace 

HACCP

haccp
haccp
haccp
haccp







Provozní kniha systému kritických bodů HACCP


Připravíme Vám provozní knihu HACCP na "klíč"

  • umožňuje snadné a rychlé zavedení tohoto systému do jednotlivých provozů
  • obsahuje všechny potřebné dokumenty a informace, které zpracovatel potravin a výrobce jídel a nápojů potřebuje ke své každodenní praxi
  • je akceptována všemi Krajskými hygienickými stanicemi
  • po doplnění základních údajů je okamžitě připravena k použití ve vaší provozovně
  • podívejte se na obsah provozní knihy HACCP jednotlivých provozů

Nabízíme různé možnosti provedení HACCP

  • Provozní kniha velká brožovaná + vývěsní informační přehledy
  • Provozní kniha velká v šanonu s volně uloženými listy + vývěsní informační přehledy
  • Zavedení do praxe v provozovně
  • Zaškolení HACCP přímo na místě
  • Vnitřní audit již zavedených systémů HACCP
  • Školení zaměstnanců z hygienických předpisů
  • Poradenství při plánování nových objektů
  • Pracovní zaškolení zaměstnanců na nových velkokuchyňských technologiích

Provádíme HACCP online kurzy a webináře

  • Prostřednictvím internetu na svém počítači přes webovou kameru

Máme podrobný návod, jak pracovat s knihou HACCP

  • Čtěte důkladně návod, vyhněte se problémům