Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Další informace 

Pánev železná Lyon, 45 cm - 4,5 cm

Železná masivní pánev se svařenou železnou rukojetí. Pánev je ideální na přípravu steaků. Síla stěny pánve je 3 mm. Profesionální kuchyňská pánev.

více informací
1.575,00 Kč
Potřebujete poradit ?
Veronika Vášová
call +420 841 177 178
emailNapište mi e-mail

Varianty Pánev železná Lyon

Zpět k hlavnímu výrobku Pánev železná Lyon
Objednací číslo Průměr Výška Cena za kus bez DPH Cena za kus s DPH
(+ případné poplatky)
Objednat kusů
12125 6620 cm4,0 cm250,00 Kč
302,50 Kč
12125 6724 cm4,0 cm285,00 Kč
344,90 Kč
12125 6828 cm4,0 cm435,00 Kč
526,40 Kč
12125 6932 cm4,5 cm490,00 Kč
592,90 Kč
12125 7036 cm4,5 cm630,00 Kč
762,30 Kč
12125 7140 cm4,5 cm997,50 Kč
1.207,00 Kč
12125 7245 cm4,5 cm1.575,00 Kč
1.905,80 Kč
× Vyberte prosím alespoň jednu variantu kterou chcete objednat

Popis

Pánev není vhodná na sklokeramické a indukční sporáky. Nejlepší způsob využití této pánve je na plynovém sporáku.

Ke grilování na pánvi je nejlepší železná kovaná pánev. Čím masivnější, tím lepší. Před prvním použitím je potřeba ji vypálit.

Pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou. Po umytí pánev vysušte. Suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte. Až nyní přidejte olej.

Až se olej rozpálí přidejte nahrubo nakrájené plátky syrových brambor se slupkami. Brambory dobře opečte a pak vyhoďte. Po skončení železnou kovanou pánev opět umyje a vytřete mastným papírem, aby při skladování nezrezla.

Návod na vypálení železné pánve.
VIDEONÁVOD

Hodnocení

Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.