Steaky a tataráky

Připravit steak je kuchařský kumšt. Vyberte si správné maso, rýhovanou grilovací desku nebo pánev s těškým dnem a základní koření. Olejem maso jen potřete a solte až nakonec. Během pečení použijte obracečku a závěrem proveďte dotykový test. Tatarák jedině z čerstvého masa.

                                               

stolni-grily
STOLNÍ GRILY
noze-a-vidlice
NOŽE A VIDLICE
prkno-servirovaci
SERVÍROVACÍ PRKÉNKA
panev-grilovaci
GRILOVACÍ PÁNEV
panev-servirovaci
SERVÍROVACÍ PÁNVIČKY
grilovaci-nacini
OBRACEČKY
mlynek-na-maso
MLÝNEK NA MASO
steakove-pribory
STEAKOVÉ PŘÍBORY
vpichove-teplomery
VPICHOVÉ TEPLOMĚRY
kuchynske-vahy
KUCHYŇSKÉ VÁHY

Nenašli jste u nás, co jste hledali? Napište nám na info@gastronom.cz nebo zavolejte na číslo +420 841 177 178 a my Vám rádi uděláme individuální nabídku.

prodejna_hofmannwebinar_hofmannzakaznicke_referencekonzultace_hofmann