Udržovací a nízkoteplotní skříň Bartscher
* obsahuje případné poplatky
při registraci máte lepší cenuUdržovací a nízkoteplotní skříň Bartscher
Popis
Zařízení pro nízkoteplotní vaření a přípravu pokrmů při nízké teplotě např. přes noc typu HOLDOMAT. Teplo působí na připravovaný pokrm ze všech stran. Tímto snížíte ztráty, maso je rovnoměrně upravené a ušetříte energii. Po dosažení nastavené teploty v jádře potraviny (např. 73 °C) se automaticky přepne na provoz udržování.
Varný prostor se zaoblenými rohy. Odnímatelné vodící lišty pro snadné čištění. Vyrobeno z nerezové potravinářské oceli.
COOK = Funkce nízkoteplotního vaření do 110 °C
HOLD = Funkce udržování teploty potravin.
Kapacita 3x GN 1/1 nebo 3 plechy 600 x 400 mm (hloubka 65 mm). Sonda pro měření teploty jádra potravin.
- rozsah teplot: 30-110 °C
- sonda pro měření teploty jádra potravin
- digitální ovládací panel
- 3 vsuvy, vzdálenost mezi lištami 80 mm
- dveře s magnetickým zavíráním
- příkon: 1,2 kW / 230 V
- rozměry: Š 505 x H 715 x V 415 mm
- hmotnost: 27 kg
Dodáváno včetně 1 páru kolejnic pro použití plechu 600 x 400 mm.