Lektoři a konzultanti HACCP

Firma Hofmann Bohemia - partner gastronomie s.r.o. spolupracuje s lektory a konzultanty systému HACCP, kteří Vám pomohou zavést Systém krtitických bodů HACCP na území celé České republiky.
 
kuchynske-potreby
prislusenstvi-baru
chladici-vitriny
chladici-a-mrazici-zarizeni

 

 

 

 

 

Bc. Marcela Ištvánková

Praxe jako odborný pracovník v oblasti hygieny výživy v letech 1976–2018 se zřetelem na ochranu a podporu zdraví. Odbornost získala na 3. Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze v oboru Ochrana veřejného zdraví.  
 
Bohaté zkušenosti z výkonu dozoru, lektorské a konzultační činnosti se zaměřením na hygienickou problematiku provozoven stravovacích služeb. Aktuálně jako lektor a konzultant HAACP.
 
Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Problematice se začala věnovat v roce 2004. Mezi její hlavní aktivity patří poradenství a konzultace při zavádění a udržování systémů bezpečnosti potravin (HACCP, IFS, BRC, FSSC 22000).
 
Autorka celé řady odborných přednášek, školení, článků a publikací se zaměřením na bezpečnost potravin ve stravovacích provozech. Aktuálně jako lektorka pro HACCP.
 
Ing. Hana Svobodová
Praxe od roku 1999 u SZPI v Praze jako inspektor. Od roku 2002 do roku 2006 jako hygienik stravovacího odboru FN v Motole.
 
Odbornost se zaměřením na oblast potravinového práva a zavádění hygienických standardů a principů HACCP v potravinářských a stravovacích zařízeních. Aktuálně jako lektorka.
 
Alena Stejskalová DiS.
Působila na Hygienické stanici hl. m. Prahy. Následně několik let zodpovídala za více než 100 kuchyní v mezinárodní cateringové společnosti. Pracovala na pozici auditora v soukromé HACCP konzultační společnosti a jako poradce v oblasti značení potravin.
 
Aktuálně soukromá lektorka a poradce při zpracování a zavádění systémů HACCP a SVHP. Zajišťuje hygienická školení a audity.
 
Jolana Knobová DiS.
Problematiku hygiena zná ze své praxe v letech 1997-2014, kde pracovala na KHS Moravskoslezký a Zlínský kraj jako odborný inspektor pro stravovací zařízení všech typů.
 
Od roku 2014 jako lektor a konzultant HACCP, zajišťuje hygienické školení a audity stravovacích zařízení.
 
Problematika kritických bodů je velmi komplikovaná. Zavolejte nám a my Vám doporučíme toho správného odborníka.
Vendula Ševčíková, tel.: +420 777 929 585, email: v.sevcikova@hofmann.cz
prodejna_hofmannwebinar_hofmannzakaznicke_referencekonzultace_hofmann