Pánev servírovací železná, 20 cm - 3 cm
Varianty Pánev servírovací železná
Zpět k hlavnímu výrobku Pánev servírovací železnáPopis
Pánev není vhodná na sklokeramické a indukční sporáky. Nevkládejte do myčky nádobí.
Ke grilování na pánvi je nejlepší železná kovaná pánev. Čím masivnější, tím lepší. Před prvním použitím je potřeba ji vypálit:
Pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou. Po umytí pánev vysušte. Suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte. Až nyní přidejte olej.
Až se olej rozpálí přidejte nahrubo nakrájené plátky syrových brambor se slupkami. Brambory dobře opečte a pak vyhoďte. Po skončení železnou kovanou pánev opět umyje a vytřete mastným papírem, aby při skladování nezrezla.