Pánev železná Lyon, 34 cm - PR 45 x V 4,5 cm
* obsahuje případné poplatky
při registraci máte lepší cenuVarianty Pánev železná Lyon
Zpět k hlavnímu výrobku Pánev železná LyonPopis
Vnitřní průměr uveden jako orientační. Pánev není vhodná na sklokeramické a indukční sporáky.
Ke grilování na pánvi je nejlepší železná kovaná pánev. Čím masivnější, tím lepší. Před prvním použitím je potřeba ji vypálit. Nevkládejte do myčky nádobí.
Pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou. Po umytí pánev vysušte. Suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte. Až nyní přidejte olej.
Až se olej rozpálí přidejte nahrubo nakrájené plátky syrových brambor se slupkami. Brambory dobře opečte a pak vyhoďte. Po skončení železnou kovanou pánev opět umyje a vytřete mastným papírem, aby při skladování nezrezla.