Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Další informace 

Steaky a tataráky

Připravit steak je kuchařský kumšt. Vyberte si správné maso, rýhovanou grilovací desku nebo pánev s těškým dnem a základní koření. Olejem maso jen potřete a solte až nakonec. Během pečení použijte obracečku a závěrem proveďte dotykový test. Tatarák jedině z čerstvého masa.

                                               

STOLNÍ GRILY
NOŽE A VIDLICE
SERVÍROVACÍ PRKÉNKA
GRILOVACÍ PÁNEV
SERVÍROVACÍ PÁNVIČKY
OBRACEČKY
MLÝNEK NA MASO
STEAKOVÉ PŘÍBORY
VPICHOVÉ TEPLOMĚRY
KUCHYŇSKÉ VÁHY

Nenašli jste u nás, co jste hledali? Napište nám na info@gastronom.cz nebo zavolejte na číslo +420 841 177 178 a my Vám rádi uděláme individuální nabídku.