Provozní kniha systému kritických bodů HACCP, brožovaná - pizzerie
* obsahuje případné poplatky
při registraci máte lepší cenuProvozní kniha HACCP - návod, jak s knihou pracovat • Podívejte se na obsah knih pro jednotlivé provozy
Do poznámky, prosím, UVEĎTE ADRESU A NÁZEV PROVOZOVNY, kde budete knihu používat.
Varianty Provozní kniha systému kritických bodů HACCP
Zpět k hlavnímu výrobku Provozní kniha systému kritických bodů HACCPPopis
DO POZNÁMKY PROSÍM UVEĎTE ADRESU A NÁZEV PROVOZOVNY, kde budete knihu používat.
Zavedení systému kritických bodu HACCP je povinností pro všechny, kteří vyrábí nebo prodávají jídlo a teplé nápoje. Provozní kniha hygienického systému HACCP je zpracována tak, že obsahuje všechny potřebné informace a dokumenty, které zpracovatel potravin a výrobce jídel a nápojů potřebuje ke své každodenní praxi.
Po doplnění základních údajů je Provozní kniha kritických bodů HACCP okamžitě připravena k použití. Každá kniha je vyrobena jako originál s uvedením jména provozovny a sériovým číslem obsahujícím IČO. Provozní kniha HACCP je tak pro kontrolní orgány nezaměnitelným dokumentem.
Protože se každý výtisk zhotovuje jako originál pro konkrétní provozovnu, dodací lhůta je cca 10 pracovních dnů.
Školení probíhá formou on-line webináře. Webinář je moderní způsob online školení, při kterém sedíte ve své kanceláři, hotelovém pokoji nebo pohodlí svého domova. S lektorem, který je své pracovně, jste propojeni prostřednictvím internetu a na svém počítači Vám pouští prezentaci nebo výukovou lekci.