Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Další informace 

HACCP kniha

Systém kritických bodů HACCP - Provozní kniha

Zavedení systému kritických bodů HACCP ukládá Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004Vyhl.č. 137/2004 Sb. a její novela - Vyhláška 602/2006 Sb. všem, kteří vyrábějí nebo uvádějí na trh (prodávají) jídlo a nápoje. Splnění tohoto úkolu sledují a kontrolují příslušné hygienické stanice.

Provozní kniha systému kritických bodů HACCP umožňuje snadné a rychlé zavedení tohoto systému do jednotlivých provozů. Je zpracována tak, že obsahuje všechny potřebné dokumenty a informace, které zpracovatel potravin a výrobce jídel a nápojů potřebuje ke své každodenní praxi.

autor-knihy-haccp

HERMANN SALZER

Autor o své provozní knize Systém kritických bodů HACCP:

Podstatnou část svého života jsem byl zaměstnán jako kuchař. Celý život se pohybuji v kuchyních různých velikostí a typů.V posledních deseti letech pracuji jako školící šéfkuchař nových velkokuchyňských technologií a specialista HACCP.

Provozní kniha HACCP je akceptována všemi Krajskými hygienickými stanicemi. Po doplnění základních údajů je
Provozní kniha kritických bodů HACCP okamžitě připravena k použití ve vaší provozovně.  Čtěte důkladně návod, jak správně s knihou pracovat.

obsah-knihy-haccp

KAŽDÝ POTŘEBUJE NĚCO JINÉHO

Podívejte se na obsah jednotlivých knih:

 01  Kuchyně - restaurace
 02  Pizzerie
 03  Kavárna a cukrárna
 04  Rychlé občerstvení / Asia
 05  Rychlé občerstvení s výrobou
       pokrmů

 06  Rychlé občerstvení, výroba
       z polotovarů

 07  Nápoje a jednoduché pokrmy
 08  Nápoje / Herna bez pokrmů
 09  Cukrářská výroba
 10  Řeznictví, koloniál, ovoce a
       zelenina

 11  Prodejna – balené maso

       krájené uzeniny

webinar-knihy-haccp

HACCP ONLINE KURZY A WEBINÁŘE

S lektorem jste propojeni prostřednictvím internetu.

 • Přes webovou kameru se vidíte,
   přes mikrofon a sluchátka se
   slyšíte.
 • Na počítači nic neinstalujete.
 • Prezentaci sledujete ve Vašem
   internetovém prohlížeči.
   Stačí běžné připojení k internetu
   rychlostí odesílání dat vyšší než
   512 kbit/s.
 • Potřebujete webovou kameru,
   klávesnici,sluchátka
  (reproduktor) a mikrofon.

Webinář je moderní způsob online školení, při kterém sedíte ve své kanceláři, hotelovém pokoji nebo pohodlí svého domov.

varianty-sluzby-haccp

VOLITELNÉ VARIANTY, SLUŽBY A ŠKOLENÍ

Zvolte si variantu HACCP:
  • velká brožovaná + vývěsní
     informační přehledy
  • velká v šanonu +
vývěsní
     informační přehledy + zavedení
     do praxe v provozovně +
     základní zaškolení na místě +
     školení zaměstnanců


Zvolte si variantu služby a školení:
 
úpravy obsahu podle Vašich
     požadavků
  • vnitřní audity již zavedených
     systémů HACCP
  • školení zaměstnanců z
     hygienických předpisů
  • poradenství při plánování
     nových objektů
  • pracovní zaškolení
     zaměstnanců na nových
     velkokuchyňských technologiích


































  Ztáhněte si praktické ukázky v PDF

     •  
Vymezení výrobní činnosti (32kB)
     •  
Seznam kritických bodů (30kB)
     •  
Výrobní diagram (36kB)
     •  
Analýza nebezečí (28kB)

  NÁVOD - Jak správně pracovat s Provozní knihou HACCP