Systém kritických bodů HACCP - Provozní kniha
Zavedení systému kritických bodů HACCP ukládá Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004, Vyhl.č. 137/2004 Sb. a její novela - Vyhláška 602/2006 Sb. všem, kteří vyrábějí nebo uvádějí na trh (prodávají) jídlo a nápoje.
Provozní kniha HACCP umožňuje snadné a rychlé zavedení tohoto systému do provozů. Obsahuje všechny potřebné dokumenty a informace, které zpracovatel potravin a výrobce jídel a nápojů potřebuje ke své každodenní praxi.
NÁVOD - Jak správně pracovat s Provozní knihou HACCP
NÁŠ TÝM Lektoři a konzultanti HACCP: Praktické ukázky v PDF ke ztažení: |
KAŽDÝ HLEDÁ NĚCO JINÉHO Obsah jednotlivých knih: |
ONLINE KURZY A ŠKOLENÍ S lektorem přes internet. Moderní způsob online školení, při kterém sedíte ve své kanceláři, hotelovém pokoji nebo pohodlí svého domov. |
VOLITELNÉ SLUŽBY A ŠKOLENÍ Zvolte si variantu HACCP: |