HACCP kniha

Systém kritických bodů HACCP - Provozní kniha

Zavedení systému kritických bodů HACCP ukládá Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004Vyhl.č. 137/2004 Sb. a její novela - Vyhláška 602/2006 Sb. všem, kteří vyrábějí nebo uvádějí na trh (prodávají) jídlo a nápoje.

Provozní kniha HACCP umožňuje snadné a rychlé zavedení tohoto systému do provozů. Obsahuje všechny potřebné dokumenty a informace, které zpracovatel potravin a výrobce jídel a nápojů potřebuje ke své každodenní praxi.

  NÁVOD - Jak správně pracovat s Provozní knihou HACCP

lektori-a-konzultanti-haccp

NÁŠ TÝM

Lektoři a konzultanti HACCP:

 • Bc. Marcela Ištvánková
 • Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
 • Ing. Hana Svobodová
 • Alena Stejskalová DiS.
 • Jolana Knobová DiS.


Provozní kniha HACCP je akceptována všemi Krajskými hygienickými stanicemi. Po doplnění základních údajů je připravena k použití ve vaší provozovně.

Praktické ukázky v PDF ke ztažení:
Vymezení výrobní činnosti
Seznam kritických bodů
Výrobní diagram
Analýza nebezpečí

 

obsah-knihy-haccp

KAŽDÝ HLEDÁ NĚCO JINÉHO

Obsah jednotlivých knih:

 01 
Kuchyně - restaurace
 02  Pizzerie
 03  Kavárna a cukrárna
 04  Rychlé občerstvení / Asia
 05  Rychlé občerstvení s výrobou
       pokrmů

 06  Rychlé občerstvení, výroba
       z polotovarů

 07  Nápoje a jednoduché pokrmy
 08  Nápoje / Herna bez pokrmů
 09  Cukrářská výroba
 10  Výdejna jídel
 11  Výdejna jídel s výrobou
       minutek

 12  Prodejna smíš.zboží s občerstv.
     
(nápoje, uzeniny, pečivo)
 

webinar-skoleni-haccp

ONLINE KURZY A ŠKOLENÍ

S lektorem přes internet.

• Přes webovou kameru se vidíte,
   přes mikrofon a sluchátka se
   slyšíte.
• Na počítači nic neinstalujete.
• Prezentaci sledujete ve Vašem
   internetovém prohlížeči.
   Stačí běžné připojení k internetu
   rychlostí odesílání dat vyšší než
   512 kbit/s.
• Potřebujete webovou kameru,
   klávesnici,sluchátka
   (reproduktor) a mikrofon.

Moderní způsob online školení, při kterém sedíte ve své kanceláři, hotelovém pokoji nebo pohodlí svého domov.

varianty-a-sluzby-haccp

VOLITELNÉ SLUŽBY A ŠKOLENÍ

Zvolte si variantu HACCP:
  • velká brožovaná + vývěsní
     informační přehledy
  • velká v šanonu + vývěsní
     informační přehledy + 2 hodiny      online školení


Zvolte si variantu služby a školení:
 
úpravy obsahu dle požadavků
  • vnitřní audity již zavedených
     systémů HACCP
  • školení zaměstnanců z
     hygienických předpisů
  • poradenství při plánování
     nových objektů
  • pracovní zaškolení
     zaměstnanců na nových
     velkokuchyňských technologiích

 
 
prodejna_hofmannwebinar_hofmannzakaznicke_referencekonzultace_hofmann