V kuchyních ústavů sociální péče se strava distribuuje systémem termoportů, kdy se pokrmy balí do speciálních obalů nebo nádob a na jednotlivém oddělení jsou pak rozdělovány na talíře. Nebo tabletovým systémem. Každý termoizolační tablet je vybaven pro jednoho klienta. K přípravě jídel se využívají moderní stroje a zařízení jako šokové zchlazovače a zmrazovače nebo sous-vide vakuové vaření.
Firma Hofmann Bohemia, partner gastronomie Vám pomůže nejen při vybavení kuchyní moderní technologií, ale i s finančně přijatelnými plány, projekty a realizací velkokapacitních kuchyní počínaje příjmem surovin, skladováním, přípravou pokrmů až po výdej, optimální mycí proces a likvidaci odpadů. Záruční a pozáruční servis, zavedení a zaškolení HACCP je samozřejmostí. Využijte našich více jak 28 let zkušeností v hromadném stravování.
Při stravování se používá hotelový bílý porcelán, pevné sklenice a kovové nerezové příbory. Důležitý je správný výběr manipulačních vozíků pro gastronádoby, podnosy nebo termoizolační tablety. |
Při zařízení kuchyně musí být použity takové materiály, které umožňují správné čištění a dezinfekci. Vhodné mycí, čisticí a ochranné prostředky najdete v našem e-shopu. Nerezové nádobí a pomůcky do kuchyně najdete v kategorii: Kuchyňské potřeby.
Podívejte se na náš "Hygienický plán úklidu kuchyně".
|
Nenašli jste u nás, co jste hledali? Napište nám na info@gastronom.cz nebo zavolejte na číslo +420 730 167 371 a my Vám poradíme.
|